all faqs

Een beoordeling schrijven

Absoluut! Het is heel slim om bezoekers te vragen een beoordeling te schrijven van uw gelegenheid. Hiermee laat u zien dat u hun feedback belangrijk vindt en dat u uw festival graag wilt verbeteren.

Houd er rekening mee dat u uw bezoekers niets mag aanbieden in ruil voor een beoordeling. Wij raden ook aan om gasten een beoordeling te laten schrijven als ze weer thuis zijn, dus vanaf hun eigen pc of mobiel apparaat.

Een vermelding is de pagina van een plek of bedrijf op FestivalAdvisor. Deze bevat de populariteitsscore, waarderingen, beoordelingen en foto's van de locatie. Deze pagina kan ook inhoud bevatten die de organisator verstrekt, bijvoorbeeld Managementfoto's en line-up.

Iedereen kan een nieuwe vermelding aanvragen voor een festival. En nog gratis ook!

Bent u een eigenaar/manager en wilt u de vermelding van uw festival op FestivalAdvisor claimen? Neem contact met ons op.

Nee. In het beleid van FestivalAdvisor staat dat werknemers van een festival hun eigen of een concurrerende organisatie niet mogen beoordelen.


We willen graag alles horen over uw festivalervaring en waarderen uw bijdragen aan onze website! We willen daarnaast zorgen dat festivaladvisor een veilige en betrouwbare bron is voor onze wereldwijde community. Om ons te helpen dit doel te bereiken en om uw beoordelingen zo snel mogelijk te publiceren, zorgt u ervoor dat uw beoordelingen:

Recent zijn

Om de inhoud recent te houden voor onze lezers, willen we u vragen beoordelingen te schrijven over ervaringen binnen het huidige kalenderjaar of het kalenderjaar daarvoor.

Relevant zijn voor bezoekers

Onthoud dat onze beoordelingen bedoeld zijn om reizigers te helpen bij hun festivalplannen. Daarom willen we u vragen alleen beoordelingen over festivals te schrijven.

Geschreven zijn na het bezoek

We willen u vriendelijk verzoeken een beoordeling over uw ervaringen te schrijven nadat u het festival heeft bezocht.

Verifieerbaar zijn

Om onze beoordelingen authentiek te houden, wordt u gevraagd in te loggen op onze website.

FestivalAdvisor vermeldt alle soorten van festivals. Zolang we kunnen nagaan dat een bedrijf, organisator of festival overeenkomt met onze richtlijnen, voegen wij deze toe aan onze website.

Opmerking: momenteel vermelden we GEEN film- of kunstfestivals en ligt de focus op muziekfestivals.

Bezoekers van FestivalAdvisor verwachten onpartijdige beoordelingen en andere informatie. Deze informatie wordt geleverd door festivalbezoekers die hun persoonlijke ervaringen willen delen met de FestivalAdvisor-community.

We streven ernaar de integriteit te waarborgen van de inhoud die we verzamelen en verstrekken aan onze wereldwijde community van festivalliefhebbers.

Elke poging tot het misleiden, beïnvloeden of het zich voordoen als een festivalbezoeker wordt beschouwd als frauduleus en wordt bestraft. Frauduleuze activiteiten houden onder andere in, maar zijn niet beperkt tot:

 • Pogingen van een eigenaar of vertegenwoordiger van een festival om de reputatie van een organisatie te verbeteren door:
  • een beoordeling voor het eigen bedrijf te schrijven of voor een festival die de bijdrager bezit, beheert of waarin de bijdrager financiële belangen heeft.
  • een beroep te doen op een optimalisatiebedrijf, marketingorganisatie of derde partij om beoordelingen in te dienen.
  • zich voor te doen als een concurrent.
  • incentives te bieden in ruil voor een beoordeling, waaronder kortingen, upgrades of speciale behandeling.
  • vrienden of familie te vragen een positieve beoordeling te schrijven.
  • beoordelingen in te dienen namens bezoekers.
  • Bezoekers onder druk te zetten om een negatieve beoordeling op FestivalAdvisor weg te halen.
  • Bezoekers te verbieden of te ontmoedigen een negatieve of kritische beoordeling over hun ervaring te plaatsen.
 • het proberen om de reputatie van een concurrent te beschadigen door een negatieve beoordeling te schrijven. Eigenaren en vertegenwoordigers van eigenaren mogen GEEN beoordeling schrijven over een directe concurrent, zelfs niet als het gaat om een oprechte ervaring.

Nadat je een beoordeling hebt ingediend, wordt deze eigendom van FestivalAdvisor. Af en toe gebruiken we beoordelingen of gedeelten van beoordelingen van onze leden op een aantal van onze partnersites of op promotiemateriaal. Zie het als een compliment!

Zodra je je beoordeling hebt ingediend, kun je deze niet meer bewerken. Neem contact met ons op als je je beoordeling wilt verwijderen en opnieuw wilt indienen met wijzigingen.

Neem contact met ons op als wij een van je beoordelingen moeten verwijderen.

Neem contact met ons op als je een van je waarderingen wilt verwijderen.

1 - 10 of 12 Items