Adverteren

Waarom adverteren op
festivaladvisor.be?

Wil je véél nieuwe bezoekers op je festival? Extra ticketverkoop? Of de naambekendheid van je festival een boost geven? Dan is adverteren op festivaladvisor.be een goed idee. De online festivalgids lokt maandelijks 20.000 unieke lezers. We tonen hen graag de weg naar de juiste festivalweide. Aan jou om de pijlen aan te leveren!

Adverteer tegen scherpe prijzen
Onze modulaire advertentiemogelijkheden passen in elk festivalbudget. In dat van de kleinste underdog tot in dat van de grootste ster.

>> Banner landingspagina

Je festival staat hier letterlijk in de spotlight op de openingspagina van festivaladvisor. Een aantrekkelijke foto met een directe link naar meer informatie en je ticketverkoop. Festivals op deze plaats worden tot 50% meer aangeklikt dan andere festivals. Het overwegen waard!
> contacteer ons nu vrijblijvend

>> Vermelding 'featured festival'

Net onder de centrale foto, in een opvallende groene kader, kan je de 'featured festivals' terugvinden. De reeks van maximaal 3 aanbevelingen plaatst je festival op een aantrekkelijke manier in de kijker. De belangrijkste informatie is voor de bezoeker slechts één klik verwijderd: info, datum en ticketlink.
> contacteer ons nu vrijblijvend

>> Advertorial

Onze blog is, ondanks zijn prille bestaan, nu al razend populair. De blogpagina staat in de top 3 van de meest bezochte pagina`s op festivaladvisor.be. Met een fijn artikel over een artiest, food of interessante weetjes brengen we je festival op een informatieve manier tot bij onze bezoekers. Bovendien komt je artikel ook nog eens in de aandacht op onze maandelijkse nieuwsbrief.
> contacteer ons nu vrijblijvend